CLEVELAND RTX ZIPCORE TOUR SATIN MENS RH i gruppen Golfklubbor / Wedgar hos Golfhandelen Strömstad AB (CL_ZIPCRERH_TS)
CLEVELAND RTX ZIPCORE TOUR SATIN MENS RH
CLEVELAND RTX ZIPCORE TOUR SATIN MENS RH
CLEVELAND RTX ZIPCORE TOUR SATIN MENS RH
CLEVELAND RTX ZIPCORE TOUR SATIN MENS RH

Cleveland

CLEVELAND RTX ZIPCORE TOUR SATIN MENS RH

Innovativa wedgar med ny teknologi som fortfarande bibehåller egenskaper och fördelar med klassiska wedgar.
19
Fattning: 
Loft: 
Antal: 

Information

Cleveland RTZ ZipCore är klassiska bladwedgar men med nytt tänk ända från grunden i konstruktionen. Med hjälp av den nya konstruktionen har dem lyckats göra wedgarna  mer förlåtande än tidigare modeller, MOI värdet på dessa wedgar är 9% högre än föregångaren.  Tack vare förlåtenheten gör det även att klubbans "sweet spot" är  ännu närmare center.

UltiZip grooves är de nya skårorna på träffytan, de är skarpare, djupare, tunnare och fler vilket gör att de får bättre grepp och spinner mer än tidigare modeller. Detta kombinerat med en ny värmebehandling gör att skårorna även håller längre  så att klubban inte tappar spinn like snabbt vid slitage. 

ZipCore finns i 3 alternativa slipningar på sulan.

Low 6° Bounce - Tunnare sula och lägre bounce än de andra varianterna, sulans slipning är halvmåneformad och passar bättre till mer torra underlag eller för golfaren som vill ha bättre möjlighet att öppna klubban för närspelet runt green.

Mid 10° Bounce -  Neutral och V-Formad sula som generellt har bäst interaktion mot marken för golfaren som vill ha neutral bounce och möjligheten att använda wedgen överallt. Detta är den vanligaste slipningen.

Full - 12° Bounce Bredaste och den absolut snällaste slipningen till fulla slag. Med en rak sula som passar absolut bäst till bunker, blöta underlag och fulla slag med lite extra bounce. 

Skaft: Dynamic Gold Spinner Tour Issue, Wedge flex 128g.


Artikelnr: CL_ZIPCRERH_TS

Andra köpte även

MGI ZIP X7 NAVIGATOR ALL TERRAIN
REA
15999 kr 17499 kr
MGI UMBRELLA HOLDER EXTENDER
299 kr
Logga in