Cobra AEROJET Max Womens Driver (RH) Höger i gruppen Golfklubbor / Damklubbor / Driver hos Golfhandelen Strömstad AB (915607)
Cobra AEROJET Max Womens Driver Höger
Cobra AEROJET Max Womens Driver (RH) Höger
Cobra AEROJET Max Womens Driver (RH) Höger
Cobra AEROJET Max Womens Driver (RH) Höger
Cobra AEROJET Max Womens Driver (RH) Höger
Cobra AEROJET Max Womens Driver (RH) Höger

Cobra

Cobra AEROJET Max Womens Driver (RH) Höger

Ny innovativ aerodynamik för snabbare klubb- och bollhastighet med maximal förlåtenhet.
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 5499 kr
5
Loft: 
Skaftstyvhet: 
Fattning: 
Antal: 

Information

AEROJET Max är en stabil damdriver och har en vikt placerad bak och en mot hälen. Genom att placera 12 gramsvikten bak och 3 gramsvikten mot hälen upplever spelaren en stabil hög bana med en svag draw. När den tyngre vikten på 12 gram placeras i hälpositionen blir det än lättare att reducera den elaka slicen för längre och rakare slag.

Alla AEROJET drivers har Cobras PWR-BRIDGE Weighting teknologin, en 13 grams vikt som är upphängd ovanför sulan som en bro, för att placera tyngdpunkten långt fram för maximal hastighet och minskad spinn, samtidigt som den möjliggör en mer flexibel sulstruktur för förbättrad energiöverföring. Den förhöjda PWR-BRIDGE-designen var avgörande för att ge plats åt PWRSHELL Face Insert, som nu för första gången finns i en COBRA-driver, och som levererar en större Sweet Zone för högre bollhastighet över hela träffytan. Tillsammans med PWRSHELL har träffytan ett nytt H.O.T Face-mönster med variabel tjocklek. H.O.T. FACE (som står för Highly Optimized Topology) designades med artificiell intelligens och har flera zoner med optimerad tjocklek och form för att ge högre bollhastighet och konstant spinn vid träffar utanför centrum. Drivern har en tunn kolfiberkonstruktion som är 30 % tunnare än normal kolfiber och används i en rå finish i både kronan och sulan. Detta resulterar i att vikt frigörs som kan placeras långt ned i sulan vilket effektivt sänker tyngdpunkten för förbättrade launch- och spinnegenskaper.

Drivern är justerbar +/-1,5 grad i 8 lägen utifrån standardloftet.

Skaft:
UST Helium Nanocore


Artikelnr: 915607

Andra köpte även

Titleist Vokey SM9 Tour Chrome RH (Höger)
11
1699 kr 1899 kr
Taylormade Stealth Fairway RH (Höger)
37
2399 kr 3799 kr
CLEVELAND RTX ZIPCORE TOUR SATIN MENS RH
38
999 kr 1599 kr
Taylormade Milled Grind 3 Chrome RH (Höger)
11
1699 kr 1899 kr
CALLAWAY WEATHER SPANN 2019 LEFT HAND
34
99 kr 149 kr
Taylormade Stealth Rescue RH (Höger)
35
1999 kr 3099 kr

Se fler varor

Logga in