COBRA KING F9 SPEEDBACK DRIVER DAM RH i gruppen Golfklubbor / Damklubbor / Driver hos Golfhandelen Strömstad AB (9137_F9DRIVERWRH)
COBRA KING F9 SPEEDBACK DRIVER DAM RH

COBRA KING F9 SPEEDBACK DRIVER DAM RH

F9 Speedback är den snabbaste Cobra drivern hittils!
Betyg på COBRA KING F9 SPEEDBACK DRIVER DAM RH i gruppen Golfklubbor / Damklubbor / Driver hos Golfhandelen Strömstad AB
Skaftstyvhet: 
Loft: 
Antal: 
Artnr: 9137_F9DRIVERWRH
  • Information
  • Leverans
  • Tekniska Specifikationer

Information

King Cobra F9 Speedback är fortsättningen på succén F8!

Denna klubba har ett aerodynamiskt klubbhuvud, en extremt låg tyngdpunkt och tar med sig "CNC Precision Milled Face" från King F8, men det är ännu tunnare. Detta är Cobra's snabbaste och stabilaste driver hittils!

Det som gör denna driver snabbare är dess form som har mindre motstånd när den svingas genom luften, den har även "carbon wrap crown" som betyder att klubban är tillverkad i mer lättare material som gör att de kan lägga 10 gram till i botten. De ger den en lägre tyngpunkt, bättre launch och mer stabil klubba vid alla slag.

Klubbhuvudet finns i 3 olika lofter, alla är 460cc stora. Lofterna som finns är 9, 10.5 och 12 grader, alla kan justeras upp eller ner 1.5 grader.

I toppen av greppet finns självklart Arccos så att du kan koppla den till din telefon och få statistik genom Cobra Connect. 

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Tekniska Specifikationer

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: