TITLEIST TS2 DRIVER i gruppen Golfklubbor / Driver hos Golfhandelen Strömstad AB (TI_TS2DR)
TITLEIST TS2 DRIVER
TITLEIST TS2 DRIVER
TITLEIST TS2 DRIVER
TITLEIST TS2 DRIVER
TITLEIST TS2 DRIVER
TITLEIST TS2 DRIVER
TITLEIST TS2 DRIVER

TITLEIST TS2 DRIVER

Nya Titleist TS2 drivern är utvecklad med stort fokus på hastighet samtidigt som man lyckats göra drivern ännu mer förlåtande än tidigare.
Betyg på TITLEIST TS2 DRIVER i gruppen Golfklubbor / Driver hos Golfhandelen Strömstad AB
Hand: 
Loft: 
Skaftstyvhet: 
Skaft: 
Antal: 
Artnr: TI_TS2DR
  • Information
  • Leverans
  • Tekniska Specifikationer

Information

Titleist nya driver TS, "Titleist Speed", och dess nya Speed Chassi-teknologi innehåller en rad innovationer för att maximera bollhastighet och ge mer längd. Den supertunna kronan i titan innebär att vikt har kunnat omfördelas för att skapa den lägsta tyngdpunkten i en Titleistdriver någonsin. Träffytan med variabel tjocklek har gjorts ännu tunnare för ökad bollhastighet och ökade förlåtande egenskaper.
Den nya strömlinjeformade designen på klubbhuvudet, 460 cc, minskar luftmotståndet med 20% jämfört med föregångaren för att bidra med ännu mer hastighet. TS2-modellen har en fixerad och utbytbar vikt placerad så långt bak och lågt som möjligt för att optimera tyngdpunkten. Det betyder att Titleist skapat en driver som genererar högre bollhastighet, högre utgångsvinkel och lägre spinn samtidigt som de förlåtande egenskaper har förbättrats (12% högre MOI-värde jämfört med föregångaren). 


SureFit-hoseln ger spelaren möjlighet att själv ställa om loft, lie-vinkel samt om huvudet skall vara stängt eller öppet. 

Denna artikel kan ej köpas i vår webbshop. Var vänlig kontakta vår butik i Gallerian Strömstad på info@golfhandelen.se eller 0793 39 14 15.

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Tekniska Specifikationer

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: