TITLEIST TS3 DRIVER i gruppen Golfklubbor / Driver hos Golfhandelen Strömstad AB (TI_TS3DR)
TITLEIST TS3 DRIVER
TITLEIST TS3 DRIVER
TITLEIST TS3 DRIVER
TITLEIST TS3 DRIVER
TITLEIST TS3 DRIVER
TITLEIST TS3 DRIVER

TITLEIST TS3 DRIVER

Nya Titleist TS3 drivern är är utvecklad med stort fokus på hastighet och riktar sig till den lite bättre spelaren som vill ha mer kontroll och kunna forma slagen.
Betyg på TITLEIST TS3 DRIVER i gruppen Golfklubbor / Driver hos Golfhandelen Strömstad AB
Hand: 
Loft: 
Skaftstyvhet: 
Skaft: 
Antal: 
Artnr: TI_TS3DR
  • Information
  • Leverans
  • Tekniska Specifikationer

Information

Titleist nya driver TS, "Titleist Speed", och dess nya Speed Chassi-teknologi innehåller en rad innovationer för att maximera bollhastighet och ge mer längd. Den supertunna kronan i titan innebär att vikt har kunnat omfördelas för att skapa den lägsta tyngdpunkten i en Titleistdriver någonsin. Träffytan med variabel tjocklek har gjorts ännu tunnare för ökad bollhastighet och ökade förlåtande egenskaper.
Den nya strömlinjeformade designen på klubbhuvudet, 460 cc, minskar luftmotståndet med 20% jämfört med föregångaren för att bidra med ännu mer hastighet. Klubbhuvudet har ett traditionellt utseende och skapar en något lägre utgångsvinkel i jämförelse med TS2. TS3-modellen har en justerbar svingvikt genom SureFit CG som innebär att du själv kan justera tyngdpunkten i klubbhuvudet för att optimera spinn och bollflykt. 


SureFit-hoseln ger spelaren möjlighet att själv ställa om loft, lie-vinkel samt om huvudet skall vara stängt eller öppet. 

Denna artikel kan ej köpas i vår webbshop. Var vänlig kontakta vår butik i Gallerian Strömstad på info@golfhandelen.se eller 0793 39 14 15.

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Tekniska Specifikationer

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: