OM OSS


Golfhandelen startades hösten 2008 av Christoffer Martinsen och har under åren som gått utvecklats till att bli en av de ledande golfbutikerna i Norge. 2018 tas nästa steg i sällskapets utveckling då man går över gränsen och startar en butik på över 600 m2 i Gallerian Strömstad, numerar Strömstad Shoppingcenter, samt e-handel för den svenska marknaden.

GOLFHANDELEN.SE ERBJUDER ALLT DU BEHÖVER SOM GOLFARE

Golfhandelen.se säljer de flesta ledande golfmärkena. Vi är i dag auktoriserade återförsäljare för bland annat Titleist, Footjoy, Callaway, Ping, Taylormade, Cobra, Puma, Wilson, Under Armour, Abacus, Motocaddy, MGI, Röhnisch, Srixon, Bridgestone, Cleveland, Adidas, Powakaddy, Lyle & Scott med flera. I tillägg har vi vårt eget märke Royal Golf.
 

GOLFSIMULATOR OCH CUSTOM-FITTING

I vår butik på Strömstad Shoppingcenter har vi 2 st Sports Coach simulatorer. Dessa är tredimensionella simulatorer som ger en otrolig bra upplevelse. Du är välkommen inom och testa klubbor eller spela simulatorgolf. Priserna är riktigt bra.

Vi har bred erfarenhet och kunskap om custom-fitting och vi vill alltid ge dig våra bästa råd och tips för att du ska få det som passar ditt spel bäst.

Vi har en egen verkstad där vi utför alla slags reparationer. Önskar du byta grepp, skaft eller har behov att reparera en klubba hjälper vi dig snabbt och till bra priser.

E-HANDEL OCH FYSISK BUTIK

Du finner samma produkter i vår fysiska butik som i vår e-handel. Priserna är de samma oavsett om du köper på nätet eller i vår butik på Strömstad Shoppingcenter. Under 2018 kommer vi dock inte att kunna erbjuda köp via nätbutiken på några varumärken. Men det går alltid att ringa eller maila till butiken så löser vi det.

Vår vision är «att vara den rekommenderade golfbutiken både på nätet och i butik». Vår ambition är att erbjuda alla kunder den bästa servicen och kundupplevelsen.

BUTIKEN I GALLERIAN STRÖMSTAD HAR FÖLJANDE ÖPPETTIDER:

Måndag - Fredag kl. 10-19
Lördag - Söndag kl. 10-17KONTAKTA OSS PÅ TELEFON ELLER MAIL

Tlf:   +46793391415

Mail:  info@golfhandelen.se

Välkommen som kund i Golfhandelen antingen det är i vår butik eller här på nätet. Vi strävar efter att alltid erbjuda dig bästa möjliga service på alla kanaler.

Välkommen också till vår butik i Oslo. Vi finns på Brynsveien 5D. Läs mer här.