OM OSS


Golfhandelen startades hösten 2008 av Christoffer Martinsen och har under åren som gått utvecklats till att bli en av de ledande golfbutikerna i Norge. 2018 togs nästa steg i sällskapets utveckling då man valde att gå över gränsen och starta en butik på över 600 m2 i Gallerian Strömstad, numera Strömstad Shoppingcenter, samt e-handel för den svenska marknaden. Numera, efter en flytt inom centret, så är butiken på ca 850 m2.

GOLFHANDELEN.SE ERBJUDER ALLT DU BEHÖVER SOM GOLFARE

Golfhandelen.se säljer de flesta ledande golfmärkena. Vi är i dag auktoriserade återförsäljare för bland annat Titleist, Footjoy, Callaway, Ping, Taylormade, Cobra, Puma, Wilson, Under Armour, Abacus, Motocaddy, MGI, Röhnisch, Srixon, Bridgestone, Cleveland, Adidas, Powakaddy, Lyle & Scott med flera. I tillägg har vi vårt eget märke Royal Golf.
 

GOLFSIMULATOR OCH CUSTOM-FITTING

I vår butik Strömstad Shoppingcenter har vi 2 st Sports Coach simulatorer. Dessa simulatorer ger en otrolig bra upplevelse. Du är välkommen inom och testa klubbor eller spela simulatorgolf. Priserna är riktigt bra. Vi har även en större puttinggreen där du kan prova putters. Nytt från och med våren 2020 är att det även finns en inomhusdrivingrange där du kan stå och träna eller prova klubbor och slår då bollen in i ett nät.

Vi har bred erfarenhet och kunskap om custom-fitting och vi vill alltid ge dig våra bästa råd och tips för att du ska få det som passar ditt spel bäst.

Vi har en egen verkstad där vi utför alla slags reparationer. Önskar du byta grepp, skaft eller har behov att reparera en klubba hjälper vi dig snabbt och till bra priser.

E-HANDEL OCH FYSISK BUTIK

Du finner samma produkter i vår fysiska butik som i vår e-handel. Priserna är de samma oavsett om du köper på nätet eller i vår butik på Strömstad Shoppingcenter. Har du frågor om en produkt, eller om det är någon produkt du saknar, går det alltid att ringa eller maila till oss i butiken så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Vår vision är «att vara den rekommenderade golfbutiken både på nätet och i butik». Vår ambition är att erbjuda alla kunder den bästa servicen och kundupplevelsen.

BUTIKEN PÅ STRÖMSTAD SHOPPINGCENTER HAR FÖLJANDE ÖPPETTIDER:

Måndag - Fredag kl 10 - 19
Lördag - Söndag kl 10 - 17KONTAKTA OSS PÅ TELEFON ELLER MAIL

Tlf:   +46793391415

Mail:  info@golfhandelen.se


Butiken i Oslo

I vår välsorterade golfbutik på Brynsveien 5D i Oslo hittar ni också många spännande produkter och här kan ni också spela simulatorgolf, förnärvarande finns 4 st Sport Coach simulatorer.

 

Logga in