GOLFBUTIKEN


I mars 2018 öppnade Golfhandelen sin första svenska golfbutik i Gallerian Strömstad (numerar Strömstad Shoppingcenter). Butiken är på över 600 kvadratmeter, så vi har gott av plats till golfutrustning.

I butiken träffar du Nicklas (VD och butiksansvarig), Pontus och Patrick. Nicklas är ett känt ansikte inom golfen i Strömstad och har mer än 10 års erfarenhet från golfförsäljning efter att ha arbetat på GolfLagret Strömstad och TeamSportia Strömstad. Nicklas kommer närmast från Strömstad Golfklubb där han varit klubbchef. Pontus är även han ett känt ansikte efter alla sina år på Strömstad Golfklubb där han arbetade i shopen, receptionen och kansliet men även hjälpte till med juniorträning. Pontus kommer närmast från Accent på Gallerian Strömstad där han varit butikschef. Patrick kommer från Sarpsborg, Norge, och har spelat mycket ishockey och har arbetat på XXL Sarpsborg. Närmast kommer Patrick från XXL Outlet på Nordby Shoppingcenter. Tillsammans vill vi alltid arbeta för att ge dig våra absolut bästa tips och råd.

I butiken har vi 2 stk Sports Coach golfsimulatorer. Till oss är du alltid välkommen för att testa klubbor för att du ska finna de golfklubbor som passar dig. I vår testavdelning, som är beläget i butiken, har du även möjlighet att ta en custom-fitting där du med vår hjälp får testa och prova ut klubbor som bäst passar dig och din sving. Välkommen att boka en tid!

I vår egen klubbverkstad utför vi alla former av reparationer, omgreppning, kontroll och ändring av lie & loft. Omgreppning utförs alltid inom 24 timmar (förutsatt av vi har greppmodellen hemma) men ofta medans du vänter eller varför inte shoppar i centrets övriga butiker eller äter en god bit mat i Food Courten.

VÄLKOMMEN TILL EN TREVLIG HANDEL!

Golfbutiken i Strömstad Shoppingcenter, Oslovägen 50, har öppet:

Måndag - Fredag kl 10 - 19
Lördag - Söndag kl 10 - 17