GOLFBUTIKEN


I mars 2018 öppnade Golfhandelen sin första svenska golfbutik i Gallerian Strömstad (numerar Strömstad Shoppingcenter) på strax över 600 kvadratmeter. I februari 2020 var det så dags att flytta butiken till en ny lokal på centret och numera så är butiken på ca 850 m2. Här finner du det mesta du kan tänkas behöva för ditt golfspel. 

I butiken har vi 1 st Trackman golfsimulator. Till oss är du alltid välkommen för att testa klubbor för att du ska finna de golfklubbor som passar dig. I vår testavdelning, som är beläget i butiken, har du även möjlighet att ta en custom-fitting där du med vår hjälp får testa och prova ut klubbor som bäst passar dig och din sving bäst. Välkommen att boka en tid på info@golfhandelen.se eller så ringer du oss på +46 (0) 793391415!

I vår egen klubbverkstad utför vi alla former av reparationer, omgreppning, kontroll och ändring av lie & loft. Omgreppning utförs alltid inom 24 timmar (förutsatt av vi har greppmodellen hemma) men ofta medans du vänter eller varför inte shoppar i centrets övriga butiker eller äter en god bit mat i Food Courten eller tar en "Go-fika" på Lovalisas Café. 

På Strömstad Shoppingcenter kan man även spela bowling (vanlig eller Hyperbowling), shuffleboard, biljard mm på Food Courten.

VÄLKOMMEN TILL EN TREVLIG HANDEL!

Golfbutiken i Strömstad Shoppingcenter, Oslovägen 50, har öppet:
Ordinarie öppettider:

Måndag - Fredag kl 10 - 19
Lördag - Söndag kl 10 - 17

Logga in