CUSTOM FITTING


Vi på Golfhandelen Strömstad hjälper dig att finna rätt klubbor so
m är anpassade för dig och ditt spel. Vi erbjuder dig custom fitting på följande märken:


Varumärke Järnklubbor Metalwoods
Callaway X X
Cleveland X X
Cobra X X
Ping X X
Srixon X X
TaylorMade X X
Titleist X X
Wilson X X


KOSTNAD OCH BOKNING

Custom fitting tar ca 45 minuter och genomförs i Trackman och kostar 400 kr. Avgiften dras sedan av när du köper klubborna (gäller inom en månad från testdagen). Tid bokas på info@golfhandelen.se eller +46793391415. 


TA MED DIG DINA GAMLA KLUBBOR

Vi ser gärna att du tar med dig dina gamla klubbor så att vi har något att jämföra med och utgå ifrån när vi söker nya klubbor åt dig. 


VÅGA FRÅGA OSS!

Du kan se varje slag direkt på simulatorskärmen/duken och tillsammans med oss får du en fördjupad tolkning av alla siffror. Vi är här för dig och vill att du ska få den bästa upplevelsen och informationen/kunskapen om de klubbor du testar. Så våga fråga oss varför vi t.ex. låter dig prova ett längre eller kortare skaft eller olika lie på järnklubborna. Inga frågor är för dumma för att ställas!


GOLFANPASSADE SKOR

När du kommer till custom fitting så se till att du har med dig dina golfskor eller andra stabila skor. För allas trevnad så ser vi gärna att dessa skor är rengjordasmile


LEVERANSTID

Skulle det vara så att du behöver ha något annat än standard klubbor så beställer vi dessa direkt hos respektive tillverkare. Dessa klubbor byggs/sätts då ihop enligt de specifikationer som vi kommer fram till och levereras till butiken efter ca 2-3 veckor men oftast går det snabbare.


Välkommen in till oss för en personlig custom fitting och få dina nya klubbor rätt tillpassade!
  
Logga in