SIMULATORGOLF
TRÄNA ELLER SPELA INOMHUSGOLF HOS OSS


Vi har 2 st Sports Coach golfsimulatorer i butiken, med ca 50 st banor att välja på, som man kan hyra och antingen spela eller träna i. Simulatorerna har servats och uppdaterats under oktober 2021.

SPELA

Pris
Pris per timme - Alla dagar 200:-/timme
10-timmars rabattkort 1600:- (160 :-/timme)
Rabattkort gäller till och med 30 april 2022!
 
Seniorer (65+) har rabatterat pris vardagar mellan kl. 10-15.
Gäller vid bokning av minst 3 timmars spel.
150:-/timme
 
Beräkna ca en timmes speltid per person om ni vill spela 18 hål. Priserna är per timme oavsett antal spelare. 


TRÄNA I SIMULATOR

Vill du träna i någon av våra golfsimulatorer så erbjuder vi dig träning på någon av simulatorernas drivingranger. Med hjälp av simulatorns höghastighetskameror kan du träna såväl tekniska detaljer i svingen som att bara stå och slå och hålla igång svingen och kroppen under vinterhalvåret. Simulatorn visar förutom slagets längd hur du träffar bollen, vilken klubbhastighet, bollhastighet och bollspinn (även sidspinn) du har mm.

Vill du träna i simulatorn så bokar du tid som vanligt i Sim-1 eller Sim-2 på bokningssidan.


Pris
Pris per timme - Alla dagar 100:-/timme
10-timmars rabattkort 700:- (70 :-/timme)
Rabattkort gäller till och med 30 april 2022!


TRÄNA PÅ VÅR INOMHUSRANGE

Från och med hösten 2020 erbjuder vi även en inomhusdrivingrange med 2 platser där du kan stå och slå bollar in i ett nät, ca 2,5 meter framför mattan. Perfekt för dig som vill hålla igång svingen och kroppen under vinterhalvåret. Vi använder oss här av Titleist Pro V1x Practice-bollar.

Vill du träna här bokar du platserna som heter Range-1 eller Range-2 på bokningssidan.


Pris
Pris per timme - Alla dagar 60:-/timme         


ATT TÄNKA PÅ

Tvätta av dina klubbor från grus och gräs. Kolla att du har fräscha grepp (trasiga och hala grepp godkänns inte då det kan skada simulatorutrustningen). Verkar något huvud vara på väg att lossna får den klubban inte heller vara med och spela då även det kan skada simulatorn. Men ta gärna med dig dessa klubbor till oss så kan vi laga den åt dig eller så byter vi greppet medan du spelar.

Spiklösa golfskor och golfskor med softspikes är godkända och naturligtvis, för allas trevnad, skall sulorna på dessa också vara tvättade och rengjorda.

Varmt välkommen!


Logga in