SIMULATORGOLF
TRÄNA ELLER SPELA INOMHUSGOLF HOS OSS


Vi har 1 st Sports Coach golfsimulator samt 1 st Trackman simulator, ny hösten 2022, i butiken, som man kan hyra och antingen spela eller träna i. 

SPELA I TRACKMAN SIMULATOR

Priser
Pris per timme - Vardagar 300:-/timme
Pris per timme - Lördag, Söndag & Helgdag 350:-/timme


SPELA I SPORTS COACH SIMULATOR

Pris
Pris per timme  200:-/timme

Beräkna ca en timmes speltid per person om ni vill spela 18 hål. Priserna är per timme oavsett antal spelare. 


TRÄNA I SIMULATOR

Vill du träna i någon av våra golfsimulatorer så erbjuder vi dig möjligheten att träna på någon av simulatorernas drivingranger. Här kan du träna såväl tekniska detaljer i svingen som att bara stå och slå och hålla igång svingen och kroppen under vinterhalvåret. Här visas förutom slagets längd hur du träffar bollen, vilken klubbhastighet, bollhastighet och bollspinn (även sidspinn) du har mm.

Vill du träna i någon av simulatorerna så bokar du tid som vanligt på bokningssidan.


Priser
Pris per timme Trackman - Alla dagar 150:-/timme
Pris per timme Sports Coach - Alla dagar 100:-/timme


TRÄNA PÅ VÅR INOMHUSRANGE

Från och med hösten 2020 erbjuder vi även en inomhusdrivingrange med 2 platser där du kan stå och slå bollar in i ett nät, ca 2,5 meter framför mattan. Perfekt för dig som vill hålla igång svingen och kroppen under vinterhalvåret. 

Vill du träna här bokar du platserna som heter Range-1 eller Range-2 på bokningssidan.

Pris
Pris per timme - Alla dagar 60:-/timme

         


ATT TÄNKA PÅ

Tvätta av dina klubbor från grus och gräs. Kolla att du har fräscha grepp (trasiga och hala grepp godkänns inte då det kan skada simulatorutrustningen). Verkar något huvud vara på väg att lossna får den klubban inte heller vara med och spela då även det kan skada simulatorn. Men ta gärna med dig dessa klubbor till oss så kan vi laga den åt dig eller så byter vi greppet medan du spelar.

Spiklösa golfskor och golfskor med softspikes är godkända och naturligtvis, för allas trevnad, skall sulorna på dessa också vara tvättade och rengjorda.

Varmt välkommen!


Logga in