Vi önskar att ge våra kunder en bättre ångerrätt än den som ligger i köplagen. Vi ger därför alla våra kunder 4 veckors full returrätt, även om produkten är varsamt använd under denna perioden. Det förutsätter dock att produkten inte har synliga skador samt att medföljande streckkoder och eventuell förpackning finns kvar. 

Ångerrätten gäller ej Custom-Orders eller Specialbeställningar. Vid nyttjande av ångerrätten på 4 veckor står kund själv för returfrakt samt den egentliga fraktkostnaden vid köpet. Vid återbetalning betalar vi ut det du betalat minus avdrag för den egentliga fraktkostnaden. Inget tillgodokvitto eller presentkort.

Varor som returneras får inte skickas mot postförskott eller krav, vi löser inte ut dessa paket. Kunden ansvarar för bokning av returfrakt.

Ta alltid kontakt med oss först innan nyttjande av ångerrätten. Lägg i en lapp i returpaketet med ordernummer samt notering om det är retur eller eventuellt storleksbyte för smidigast hantering.

Vi följer konsumentverkets regler för E-handel och returer. Är du under 18 år räknar vi med att ni har målsmans godkännande före beställning. Alla priser är inklusive moms. Vid prisjustering efter beställning förbehåller vi oss rätten att inte återbetala mellanskillnaden, även om detta är inom 4 veckor från köpet gjorts. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella pris och korrekturfel. Eventuella kampanjer, exempelvis ”Köp 3 betala för 2” gäller endast lagervaror. Av tekniska själ kan färgerna på hemsida avvika något från verkligheten.

Returadress

Golfhandelen Strömstad AB
Strömstad Shoppingcenter
Oslovägen 50
45235 Strömstad

 

Om har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på +46 793 39 14 15 eller info@golfhandelen.se.

Logga in