Callaway Apex PRO 24 Stål RH (Höger) i gruppen Golfklubbor / Järnset hos Golfhandelen Strömstad AB (IRRHAPEXPRO24S)
Callaway Apex PRO 24 Stål RH (Höger)
Callaway Apex PRO 24 Stål RH (Höger)
Callaway Apex PRO 24 Stål RH (Höger)
Callaway Apex PRO 24 Stål RH (Höger)
Callaway Apex PRO 24 Stål RH (Höger)

Callaway

Callaway Apex PRO 24 Stål RH (Höger)

En revolutionerande smidd konstruktion i flera material tillsammans med Callaways patenterade uretanmikrosfärer ger oöverträffad känsla. Ett helt nytt progressivt ansikte är designat för exceptionell distans med precision på Tour-nivå. Och en dynamisk suldesign främjar förbättrad gräsinteraktion och bättre kontakt. Det ultimata player-prestationsjärnet har officiellt anlänt!

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 13999 kr
6
 
 
 
Antal: 

Information

"Ett riktigt bra järnset från Callaway som skapat perfekt kombination av känslan från en bladklubba men med högre förlåtande egenskaper. Perfekta klubbor för medel- till låghandikappare, eller dig som vill ha klubbor att växa och utvecklas med." 
- Golfhandelens Produktspecialister


AVANCERAD SMIDD PRESTANDA

För första gången någonsin i ett Apex-järn, kombineras en ihålig kroppskonstruktion med en smidd yta & en smidd kropp av 1025 kolstål för att ge en förstklassig, ultramjuk känsla. Callaways patenterade uretanmikrosfärer arbetar också aktivt för att dämpa ljud och förbättra känslan samtidigt som de låter ansiktet böjas för höga bollhastigheter över hela ansiktet.

NY PROGRESSIV ANSIKTSDESIGN FÖR OTROLIGA AVSTÅND MED EXTRA KONTROLL
Apex Pro '24-järnen har en progressiv ansiktsdesign för att ge spelare kraftfulla långa järn och mer exakta korta järn. De långa järnen är designade med en kraftfull Forged 455 ansiktskopp för att förbättra distans och förlåtelse. De korta järnen har en ultrakonsekvent smidd 1025 frontplatta konstruerad för att ge dig kontroll med dina scoringklubbor.

DYNAMISK SULDESIGN FÖR FÖRBÄTTRAD UNDERLAGSINTERAKTION
De nya Apex Pro ’24-järnen har en dynamisk suldesign med en försliten framkant för att skära igenom underlaget mer effektivt och en trailing edge avlastning för att säkerställa en ren utgångsvinkel. Resultatet är en järnsula som håller farten genom underlaget och främjar konsekvent kontakt på alla slag.

OÄNDLIGA MÖJLIGHETER FÖR KOMBOSET
Från loft till sulor och former, Apex Pro-järnen kan kombineras på vilket sätt som helst med de andra Pro Series-modellerna för att möta en spelares specifika behov. Alla Pro Series-järnen har samma MIM-ryggvikt för att ge fitters mer kontroll i fittingprocessen


Skaft:
Dynamic Gold MID 115 (R300) - Regular
Dynamic Gold MID 115 (S300) - Stiff
Dynamic Gold MID 115 (X100) - X-Stiff

#NummerLoft
#319°
#422°
#525°
#629°
#733°
#837°
#9 41°
PW45°
AW50°


Artikelnr: IRRHAPEXPRO24S

Andra köpte även

Se fler varor

Logga in