Callaway Jaws Raw Chrome RH (Höger) i gruppen Golfklubbor / Wedgar hos Golfhandelen Strömstad AB (CGWGJRCRH)
Callaway Jaws Raw Chrome RH (Höger)
Callaway Jaws Raw Chrome RH (Höger)
Callaway Jaws Raw Chrome RH (Höger)
Callaway Jaws Raw Chrome RH (Höger)

Callaway

Callaway Jaws Raw Chrome RH (Höger)

Callaway-wedgen med mest spinn någonsin. Med hjälp av tungstensteknologin erbjuds du både hög känsla och kontroll och får därmed en klubba i världsklass.
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 1999 kr
9
 
 
Antal: 

Information

Nya Jaws Raw wedgarna från Callaway kommer hjälpa dig att sänka din score och spara slag runt greenen. Wedgen har bland de mest aggressiva skårorna, groove-in-groove, på marknaden vilket ser till att sätta gott om spinn i bollen för bästa stopp. Den råa träffytan, som kommer rosta med tiden, kommer också bidra till att sätta spinn på bollen. För första gången någonsin har Callaway även adderat till deras tungstensteknologi i wedgar vilket hjälper till att få en välbalanserad klubba som erbjuder både känsla och kontroll. 

Skaft: Dynamic Gold Tour Issue Spinner 115 VSS stålskaft

Jaws Raw finns med 4 olika sulor:

S-Grind: Den mest allsidiga formen på sulan, en någorlunda rak slipning med snällare bakkant som passar till de flesta typer av slag och underlag. 10 grader bounce.

X-Grind: Tunn, halvmåneformad sula som passar de flesta  golfare som söker en wedge som är lätt att öppna bladet på. 12 grader bounce.

W-Grind: Den mest lättspelade slipningen med en bred sula, passar perfekt för golfaren som söker en lättspelad wedge som vill undvika att öppna bladet för mycket. 12 grader bounce.

Z-Grind: Perfekt för den som gillar att öppna klubbhuvudet runt greenen eller som slår slagen med ett square klubblad. Den tredelade sulkonstruktionen ser bland annat till att reducera att klubban gräver ner sig utan glider lättare igenom gräset. 8 grader bounce.


Artikelnr: CGWGJRCRH

Andra köpte även

Se fler varor

Logga in