Xpact Pro Impact Spray i gruppen Tillbehör  / Träningshjälpmedel hos Golfhandelen Strömstad AB (XPS001)
Xpact Pro Impact Spray
Xpact Pro Impact Spray
Xpact Pro Impact Spray

Xpact Pro

Xpact Pro Impact Spray

Impact spray som även kan användas inomhus.
 
Lägg i kundvagnen

Information

Med Xpact Pro Impact spray kan du träna på att träffa sweet spotten mer nogrannt och ta din träning till en ny nivå. Xpact Pro sprayas på träffytan före slaget så att det efter slaget är möjligt att se exakt var bollen träffar på klubbhuvudet. Sprayet försvinner helt från klubbladet och har inga rester kvar efter 15 till 30 minuter. Till skillnad från vanliga sprayer som Footspray och andra produkter som påverkar ytan, lämnar Xpact Pro inte något lim eller damm kvar.

Eftersom Xpact Pro försvinner helt kan den användas säkert inomhus. Det finns inget damm kvar på din utrustning, som projektorer eller skärmar. Vanliga sprayer tenderar att täppa till projektorfilter och skada videoskärmar, vilket leder till snabbare slitage.

Xpact Pro är så tunn att den inte påverkar bollfysiken alls. Detta har vetenskapligt bevisats i tester utförda med University of Loughborough. Å andra sidan påverkar andra produkter signifikant backspinn och andra parametrar på grund av deras tjocka beläggning.

Xpact Pro innehåller inte TiO2 (Titandioxid), till skillnad från de flesta andra produkter som finns på den europeiska marknaden, som ofta innehåller detta svartlistade ämne.

Xpact Pro är mycket effektiv. En burk räcker för cirka 100 till 150 applikationer, vilket möjliggör mer än 750 slag (5 per applikation).

Flaskan innehåller 150 ml.


Artikelnr: XPS001

Andra köpte även

Logga in